Οργανώνουμε εκδρομές


Εξερευνήστε το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, ταξιδεύοντας με το γιότ . Μπορούμε να οργανώσουμε μια φανταστική περιήγηση- ιστιοπλοϊα γύρω από τα ελληνικά νησιά και τη χερσόνησο της Χαλκιδικής, ανάλογα με την προτίμησή σας.

2. Η Ελλάδα θεωρείτε το κορυφαίο κέντρο της Ευρώπης στην παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων γούνας.
Τα προϊόντα αυτά εκτιμώνται σε όλο τον κόσμο.
Οργανώνουμε εκδρομές αγορών στην Καστοριά .Θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε τιμές που είναι πολύ χαμηλότερες από εκείνες που εμφανίζονται σε άλλα καταστήματα της χώρας σας . Η πόλη της Καστοριάς βρίσκεται στην όχθη της λίμνης της Καστοριάς , 650 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας

3. Αν επιθυμείτε, μπορούμε να κανονίσουμε μια εκδρομή στο Άγιο Όρος, το τρίτο πόδι της Χαλκιδικής το οποίο είναι και το πιο όμορφο και εμπνευσμένο απ ‘όλα. Εκεί υπάρχουν είκοσι Ορθόδοξα μοναστήρια, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσικής Μονής του Αγίου Παντελεήμονα .
Τα ξενοδοχεία στη χερσόνησο είναι λίγα και βρίσκονται στην αρχή, στη μικρή παραθεριστική πόλη της Νέας Ρόδας και Ουρανούπολης.
Σήμερα το Άγιο Όρος είναι ένα αυτόνομο κράτος σχεδόν 336 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, το οποίο έχει το δικό του καταστατικό αναγνωρισμένο από την ελληνική κυβέρνηση, και το Κοινοβούλιο.

4. Εκδρομή στα Μετέωρα. Είναι ένα μέρος όπου βρίσκονται μοναστήρια που κτίστηκαν τον 14ο αιώνα από μοναχούς ασκητές . Μετέωρα μοιάζουν με κάθετους πυλώνες, που φτάνουν σε ύψος τα 600 μέτρα. Οι βράχοι αυτοί δημιουργήθηκαν περισσότερο από 60 εκατομμύρια πριν. Πριν από χρόνια, όταν η περιοχή ήταν γεμάτη με προϊστορική θάλασσα , σχηματίστηκαν αυτές οι παράξενες μορφές κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης έκθεσής τους στον αέρα και το νερό.

5. Εκδρομή στις ιαματικές πηγές στα Λουτρά της Αριδαιας και στην Έδεσσα. 100 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη σε καταπράσινο δάσος στο βουνό του Βορρά και στο ποτάμι του Θερμοπόταμου , βρίσκονται τα Λουτρά Πόζαρ με τις ιαματικές πηγές τους. Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν όλα τα απαραίτητα για τους επισκέπτες.
Για τις πηγές: 2 πισίνες, μία απ’τις οποίες είναι φυσική με καταρράκτη, χωρίζεται σε 2 μέρη με κρύο και ζεστό νερό . Η ροή του νερού που πέφτει από ψηλά θα σας κάνει υπέροχο μασάζ . Η θερμοκρασία του νερού φτάσει τους 37 βαθμούς. Θα απολαύσετε το ποτάμι, τα βουνά, τον κρυστάλλινο αέρα και το μεταλλικό νερό, που ρέει κυριολεκτικά σε κάθε σας βήμα.

6. Οι διακοπές στην Χαλκιδική με τα παιδιά: Το αξιοθέατο στην Χαλκιδική για τα παιδιά αποτελεί κατά κύριο λόγο το σπήλαιο των Πετραλώνων κοντά στο θέρετρο της Νέας Καλλικράτειας . Οι μεγαλειώδες καμάρες του σπηλαίου θα μαγέψουν τους νεαρούς τουρίστες και η ιστορία της ανακάλυψης του κρανίου του πρώτου ανθρώπου στην Ευρώπη θα προσθέσει μυστήριο.
Όγκος της ψυχαγωγικής δραστηριότητας των παιδιών βρίσκεται όπως στη χερσόνησο έτσι και στην κοντινή πόλη της Θεσσαλονίκης .
Για την επίσκεψη της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να αφιερώσετε μια-δυο μέρες, έτσι ώστε τα παιδιά αντλήσουν τη μέγιστη ικανοποίηση από την διασκέδαση που βρίσκεται εκεί .Ανάμεσα στα κύρια αξιοθέατα της πόλης της Θεσσαλονίκης , για τα παιδιά είναι το Ζωολογικό Πάρκο , το Magic Park, καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα θαλάσσια πάρκα στην Ευρώπη η Waterland.